Tämä ei ole objektiivinen mielipide, vaan absoluuttinen totuus: tässä se on – vähintään kuukauden tai ehkä jopa vuoden levy itselleni. Toivottavasti se on sitä myös monelle muulle, sillä käsillä on sellainen kotimaisen musiikin helmi, että ylisanoilta on mahdotonta välttyä.
10/10 IMPERIUMI.NET

Deimos soi lämpimänä, syleilevänä ja pehmeänä ollen samaan aikaan raskas ja valoa säteilevä.
4/5 DESIBELI.NET

Hevillä on vaikea varastaa sellaisen sydäntä, jolle hevi ei ole jokapäiväistä musiikkileipää. Tarjontaa on valtavasti ja taso kirjava. Debyyttilevyllään Deimos turkulainen viisihenkinen Achiote tekee kuitenkin juuri sen. Varastaa sydämen.
ILKKA LAPPI –AAMUSET

Mieli onnistui pääsemään grungeviitan ja Sabbath -tuulahduksen mukaan liitämään pitkin verenpunaisia Aurajoen pintoja. Jostakin kaukaa mukaan liittyy vielä ripaus alkuaikojen Nirvana – Alice In Chains akselia, mutta se joka ei grungen isoista bändeistä mitään oppeja ammenna, voi hukuttautua samoin tein edellä mainittuun jokeen.
7½/10 METALLILUOLA

The music grows on you, opens itself to the listener and lets him/her in its beautiful world.
9/10 PEST WEBZINE, ROMANIA

One thing with these guys is you never know quite what is coming next musically and to me at least that is nothing but a good thing.
4/5 MR. ROGER BERZERK FAUSKE -METAL TALK.NET, UK

The instrumental moments are solid and have a lot of impact for the tone that each song conveys, all of which makes for an awesome listen. The vocals switch from a loud, intense roar to a gentle sound that could be all but murmured into the microphone. It gives a sense of diversity which helps to give the album as a whole a unique flavor.
FI MUSICA

Mit einer düsteren Mischung aus Melodic Metal, Grundge und diversen 70s Einflüssen wollen die Nordmannen von ACHIOTE die finnische Genrevielfalt nochmals ausbauen. Und das machen die Männer und Dame auf ihrem Debüt "Deimos" schon ganz gut.
5/7 EARSHOT, AUSTRIA